Τρόποι Αποστολής

Όλα τα σαλόνια αποστέλλονται συναρμολογημένα και έτοιμα προς χρήση σε ειδική συσκευασία για την αποφυγή φθορών κατά τη μεταφορά. Όλα τα προϊόντα περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή και συσκευάζονται προσεκτικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας εντός της Αττικής, η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με παράδοση στον χώρο σας και υπάρχει επιβάρυνση μεταφοράς και τοποθέτησης αξίας 50-100€ (εκτός των περιπτώσεων που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναβατόριο και υπάρχει έξτρα χρέωση).

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η αποστολή πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιρειών (πρακτορείων) που επιλέγει ο πελάτης. Τα μεταφορικά έξοδα και η παράδοση των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Το Epipleon αναλαμβάνει την συσκευασία και μεταφορά των προϊόντων έως την έδρα της μεταφορικής εταιρείας που εσείς θα μας υποδείξετε, χωρίς χρέωση.

Σε περίπτωση που δεν έχετε υπόψιν σας κάποιο πρακτορείο, θα σας προτείνουμε αντίστοιχα πρακτορεία που επιλέγουν οι πελάτες μας, συνδυάζοντας τόσο προσιτές όσο και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αν επιθυμείτε παράδοση σε όροφο και χρήση ανυψωτικού υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. 

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε παραγγελία, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες!

Στην τιμή των προϊόντων  δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφορικών.